Ordu Rotary Kulübü Erken Tanı Hayat Kurtarır Farkındalık etkinliği gerçekleştirdi.

1-31 Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olması münasebetiyle Erken Tanı Hayat Kurtarır Farkındalık etkinliğimizi, 30 Ekim 2002 tarihinde Ordu Akyazı Sahilinde Başkanımız Rtn. Meltem Erbaş’ın önderliğinde bisikletlerimiz ile farkındalık etkinliği düzenledik. Pembe balonlarımız, afişlerimiz ile yol boyunca Broşürlerimizi dağıtarak konunun önemine dikkat çekmeye çalıştık.

Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan 2022-2023 Dönem Guvernör Yardımcımız Rtn. Gökhan Gürsoy’a, Rotaryen eşlerine, CHP il Kadın Kolları Başkanı Sn. Nilgün Yılmaz’a ve CHP İl Kadın Kolları Üyelerine, Giresun ve Ordu’dan katılan bisikletçi dostlarımız Sn.Gülcan Turan, Sn.Fatma Albayrak ve tüm bisiklet sevdalısı dostlarımıza, Bizleri bu etkinlikte katılımları ile destekleyen tüm eş ve dostlarımıza yürekten teşekkürlerimizi sunarız