OYUNCAK SİLAHI GETİR KİTABINI GÖTÜR” KAMPANYASI

MERSİN AKDENİZ ROTARY VE TÜGİAD\DAN “OYUNCAK SİLAHI GETİR KİTABINI GÖTÜR” KAMPANYASI

Türkiye\nin çeşitli illerindeki 54 Hayal Dünyası mağazasına oyuncak silah getiren çocukların  hikaye kitabını veya oyuncağını alıp gideceği kampanyanın Mersin ayağına Mersin Akdeniz Rotary Kulubü de destek verdi. \\Projenin Mersin ayağında, çocuklarımız oyuncak silahlarını, merkez Mezitli ilçesinin,  İkinci Cadde. Yenişehir Fuar alanı bitişiğindeki  Kipa AVM\ye getirdiler ve  bunun yerine oyuncak ya da kitap aldılar.

Türkiye genelinde 54 Hayal Dünyası Mağazasında gerçekleşecek kampanyanın, İzmir ile eş zamanlı olarak Mersin\in yanı sıra  İstanbul, Ankara ve Bursa illerinde de başlatıldı.

Geçtiğimiz yıl Karabağlar\da serseri bir kurşun sonucu hayatını kaybeden 6 yaşındaki Umut Ceylan\a atfedilen kampanyanın  \Çiçekler Solmasın, Umutlar Sönmesin\ sloganıyla gerçekleşecek.