ORDU VALİSİ MUAMMER EROL’DAN ORDU ROTARY KULÜBÜNE İADEİ ZİYARET

Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Rotary Kulübü Derneği’ne İade-i ziyaret bulundu. Yeni yılın ilk gününde dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette Ordu Rotary Kulübü Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri beraberinde dernek üyelerinin tamamına yakını hazır bulundu

Vali Erol, toplumsal örgütlenmeyi destekleyerek katılımcı demokrasinin kökleşmesi, toplumun yaşam kalitesinin yükseltilmesi ideallerine katkıda bulunan önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Ordu Rotary Kulübü Derneği’nin toplum yararına dönük proje ve faaliyetlerinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz; “Sayın Valimize, sivil toplum kuruluşlarına uluslararası düzeyde örnek bir işleyiş modeli sunarak mevzuatına tabi olduğu ulusun milli ilke, değer ve menfaatlerini benimseyip öncelleyen boyutuyla yerli ve milli bir duruşu benimseyen Derneğimize gösterdikleri teveccüh için müteşekkiriz” dedi.  Başkan Funda Irmak Yılmaz her yıl bir başka üyesinin dönem başkanı olmasıyla da örnek derneklerden olan Rotary Kulübü Derneği’nin 2023-2024 dönemi başkanlığını yürütme onurunu yaşadığını belirterek kamu ile çok daha fazla ortak proje üretmeyi hedeflediklerini kaydetti. “Dünyaya Umut Ol” dönem temaları ile başta çocuk  felci (polio) ve aile içi iletişim konulu faaliyetler olmak üzere dönemlerinde gerçekleştirdikleri ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında Vali Erol’a bilgilendirmede bulunan Başkan Funda Irmak Yılmaz, hem değerli destekleri hem de iadei ziyaretleri hususunda onur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek Vali Muammer Erol’a şahsı ve dernek adına şükranlarını arz etti.

İadei ziyaret programı, dernek üyeleriyle dünya ve ülke gündemine ilişkin gerçekleştirilen sohbetin ardından günün anısına Vali Muammer Erol’un dernek üyeleriyle birlikte toplu fotoğraf çektirmeleri sonrası sona erdi.