ORDU ROTARY KULÜBÜNÜN BU HAFTAKİ TOPLANTI KONUSU MADDE BAĞIMLILIĞI

Ordu Rotary Kulübü’nün 1974. Dönemin 26. Toplantısını Dönem Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz “Dünyaya Umut Ol” sloganıyla açtı.

Hafta için yapılan ve bu ay içinde yapılması planlanan etkinlikler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan Rtn. Funda Irmak Yılmaz toplantının konuk konuşmacısı Ordu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Personeli Sn. Erhan Demirci’yi takdim ederek madde bağımlılığı konulu sunumları için konuşmacıyı kürsüye davet etti. Konuk konuşmacı Demirci “En iyi Narkotik Polisi Annedir” projesi dâhilinde eğitim verdiklerini belirterek; uyutturucuya başlama nedenleri, bağımlılık yapıcı maddeler, bağımlı kişinin özellikleri, sokak satıcılarının profilleri, narkotik maddelerin sokak adları, narkotik maddelerin ticaret ve tüketiminde kullanılan dil, şüpheli mekânlar, uyuşturucu ile mücadelede uygulanan yasal müeyyideler ve çözüm merkezleri başlıkları altında detaylı bilgilendirmede bulundu. Soru cevap bölümünün ardından Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Funda Irmak Yılmaz konuşmacı konuğa vermiş olduğu değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederek, günün anısına bir teşekkür belgesi sundu. Toplantıya katılan bütün üyelere katkılarından dolayı teşekkür edilerek Ordu Rotary Kulübü’nün 1974. Toplantısı sona erdi.