ORDU ROTARY KULÜBÜ İFTAR YEMEĞİ VERDİ

ORDU ROTARY KULÜBÜ GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİ ORDU BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRINDA VERDİ.

Ordu Belediyesi ve hayırsever vatandaşların desteğiyle Tayfun Gürsoy Parkında kurulan iftar çadırında 24 Temmuz 2013 tarihinde verilen yemeğe Rotary Kulübü sponsor oldu. Yaklaşık olarak 1500 kişinin iftar açtığı çadıra, Ordu Rotary Kulübü Başkanı Hakan DUMAN ve Ordu Rotary Kulübü yönetim kurulu üyeleri iftarı vatandaşlarla birlikte açtılar.

Başkan Hakan DUMAN Ordu Rotary Kulübünün her zaman hizmet için var olduğunu, Toplumsal olarak birlik ve beraberlik ön plana çıktığı bu önemli günlerde dayanışmanın en güzel örneklerinden oluşturan Ramazan çadırında Ordu insanına iftar yemeği vermekten mutlu olduklarını ifade etti. Bu organizasyonun yapılamasına katkıda bulanan herkese teşekkür etti.