ORDU ROTARY KULÜBÜ – ÜNYE ROTARY KULÜBÜ İLE ORTAK PROJE GERÇEKLEŞTİRDİ.

ORDU ROTARY KULÜBÜ  –  ÜNYE ROTARY KULÜBÜ İLE ORTAK PROJE GERÇEKLEŞTİRDİ.             Or

ORDU ROTARY KULÜBÜ  –  ÜNYE ROTARY KULÜBÜ İLE ORTAK PROJE GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ordu Rotary Kulübü – Ünye Rotary Kulübü ve Los Angeles Westwood Village Rotary Kulübü ile işbirliğinde Ordu/ Çaybaşı İlküvez Taşkesiği İlköğretim Okulunda bulunan 140 öğrenciye kitap ve giysi desteğinde bulundu.

18 Kasım 2014 tarihinde Los Angeles Westwood Village Rotary Kulübü üyesi Rtn. Nevin Şenkan Ordu’ya gelerek Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn.Ali Ayyıldız, Rtn. Tuğrul Odabaş, Rtn. Kenan Dönmez ve Rtn. Hakan Duman, Ünye Rotary Kulübü Başkanı Özkan Parlak ile Ünye Rotary Kulübü üyeleri ve eşleriyle birlikte Çaybaşı – İlküvez Taşkesiği İlköğretim okulunu ziyaret ederek okul kütüphanesine kitap, 140 öğrenciye bot ile kaban verdiler.

Beraberinde Ünye Kaymakamı Sn, Mustafa Demir ve Çaybaşı İlçesi Kaymakamı Fatih İZMİR’ de  bu etkinliğe katldılar.

Okul Müdürü Fatih DEMİR ve Okul Aile birliği başkanı ve Okul idaresi bu etkinliğin kendi okullarında yapılmasında dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra, Ordu Rotary Kulübü ile Los Angeles Westwood Village Rotary Kulübüne katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Ünye Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Özkan Parlak ve Los Angeles Westwood Village Rotary Kulübü üyesi Rtn. Nevin Şenkan, burada bu hizmeti  gerçekleştirmekten  dolayı  mutlu  olduklarını  ifade  ederek bu  tür hizmetleri  kulüp  olarak imkan dahilinde  yapacaklarını  ifade  ettiler.