ORDU ROTARY KULÜBÜ TARAFINDAN ORDU ROTARACT KULÜBÜNÜN KURULUŞU GERÇEKLEŞTİRDİK.

2014 Temmuz ayında Ulvi Cenk Karaer, İsmail KÖKSAL, Mehmetcan UYGUN ve Efe CÖMERT’ in girişimleri ile kuruluş çalışması başlatılan Ordu Rotaract Kulübü 11 Ocak 2015 tarihinde düzenlenen gece ile üyelerin üyelik rozetleri takıldı. Üyelik rozetleri Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü Korhan Atilla ve Eşleri Aylin hanımefendi ile UR 2430.Bölge 6.Grup Guvernör Yardımcısı Rtn. Tuğrul Odabaş ve Eşleri Tuğçe hanımefendiyle birlikte Rotaract Kulübü temsilcisi İnanç SONAY’ın ve konukların katılımı ile Balıktaşı otelde düzenlenen gecede takıldı.

Yeni Kurulan Ordu Rotaract Kulübüne  aramıza ve Rotary’ e hoş geldiniz diyoruz.