ORDU ROTARY KULÜBÜ - TAHİR ODABAŞ ÖDÜLLÜ SANTRANÇ TURNUVASI YAPILDI

ORDU ROTARY KULÜBÜ - TAHİR ODABAŞ ÖDÜLLÜ SANTRANÇ TURNUVASI YAPILDI15-16 Kasım 2014 Cumartesi-Pazar günü Ordu Rotary Kulübü -Tahir Odabaş 1. Sat

ORDU ROTARY KULÜBÜ - TAHİR ODABAŞ ÖDÜLLÜ SANTRANÇ TURNUVASI YAPILDI
15-16 Kasım 2014 Cumartesi-Pazar günü Ordu Rotary Kulübü -Tahir Odabaş 1. Satranç Turnuvası 130 kişinin katılımıyla yapıldı. Türkiye’nin değişik illerinden turnuvaya katılım oldu. Genel Açık, Yıldızlar, Küçükler ve Minikler kategorisinde ödüller dağıtıldı. Ödüller toplam 40 oyuncuya verildi. 3750 TL nakit, 9 tablet bilgisayar, 24 satranç takımı dağıtıldı. Rotary açısından da oldukça faydalı bir turnuva oldu. Rotaryyi bu organizasyonda tanıtımını yaptık. Ödül alan tüm oyunculara içinde Ordu Rotary Kulübünü ve Rotaryyi tanıtan çeşitli dokümanları dağıtıldı. Odabaş Ailesine, Gülcan Odabaş, Rtn. Tuğrul ve Tansu ODABAŞ’a Kulübümüz adına, Satranç Oyuncuları adına teşekkür ederiz.
Ödül dağıtım töreni için bizlerle birlikte olan Altınordu Belediye Başkanı Engin TEKİNTAŞ’a, ORT Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan ERİŞEN’e , TSF Ordu İl Temsilcisi Önder Zafer FAZLA’ya ve Güzide 4 hakemimize çok teşekkür ederiz.
Sıralamaya giren üç kişi aşağıdaki gibi gerçekleşti:
Genel Açık kategori;
1-İsmail AYDIN Antalya