ORDU ROTARY KULÜBÜ - ORDU UĞUR FEN VE ANADOLU LİSESİ İLE BİRLİKTE KORGAN-BELALAN YOLAĞZI OKULU ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİRDİ.

Ordu Rotary Kulübü Minik Eller üşümesin diye başlattığı projeyi 14 Mart 2023 tarihinde Korgan-Belalan Yolağzı Okulunu ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Minik öğrencilere bot, Ordu Rotary Kulübü eşlerinin el emeğiyle ördükleri bereler, kırtasiye, hikâye kitapları, oyuncak ve boya kalemlerinden oluşan paketleri Ordu Uğur Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri minik öğrencilerimize takdim ettiler.

Hediyelerini alan öğrencilerin mutluğu ve sevinci görülmeye değerdi. Okul yönetimi bu güzel projelerden dolayı Ordu Rotary Kulübüne ve Ordu Uğur Fen ve Anadolu Lisesine teşekkür etti.

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Meltem Erbaş yaptığı konuşmada, “bu tür projelerin Ordu Rotary Kulübü tarafından her dönem yapıldığını bu dönem bu güzel projeyi bu okula yaptıklarını, öğrencilerimizin bu sevincine ortak olmak ayrı bir mutluluk olduğunu ifade ederek bu tür projelerimizi yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bu projemize katkında bulanan bütün dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.” Dedi.