ORDU ROTARY KULÜBÜ GUVERNÖR YARDIMCILARI VE BAŞKANLIK DEVİR TESLİM TÖRENİNİ YAPTI.

2021-2022 Dönemi Guvernör Yardımcıları ve Başkanlık Devir Teslim Töreni 03 Haziran 2022 Cuma günü Anemon Otel’de düzenlenen bir törenle gerçekleştirildi.

UR 2430 Bölge 2021-2022 Dönem 20.Grup Guvernör Yardımcısı Rtn. Tansu Odabaş görevini, 2022-2023 Dönemi Guvernör Yardımcısı Rtn. Gökhan & Jale Gürsoy çiftine başarılar dileyerek görevini devretti.

Ordu Rotary Kulübünün 2021-2022 Dönem Başkanı Rtn. Hakan Karakaş; Ordu Rotary Kulübü tarihinin ilk kadın başkanına görevi devredeceğini, kulübümüzün alışkanlıklarını kadın üyelere kapımızı açarak değiştirmiştik, şimdi bir kadın başkan liderliğinde topluma hizmet etmeye devam edeceğiz ve başkanlık görevimi 2022-2023 Dönem Başkanı Rtn. Meltem & Özcan Erbaş çiftine başarılar dileyerek başkanlık kolyesini devretti.

Görevi devralan Rtn. Meltem Erbaş; Canlı bir Rotary dönemine başlamış olduklarını, kendisinin Ordu Rotary Kulübünün ilk bayan üyesi olması ve ayni zamanda 36 yıllık bir kulübün ilk bayan başkanı olacağından dolayı çok mutlu olduğunu kendisine bu görevin verilmesinden dolayı duyduğu gururu ifade etti.

Bu görevi en iyi şekilde tamamlamak için ekip arkadaşlarıyla birlikte gayret edeceğini bildirdi.