ORDU ROTARY KULÜBÜ “ERKEN TANI HAYAT KURTARIR” DİYEREK MEME KANSERİ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

“Erken Tanı Hayat Kurtarır” diyerek; Meme kanseri farkındalık etkinliklerimize devam ediyoruz. 04.11.2022 tarihinde Ordu Organize Sanayi’nde bulunan Ak Yılmaz tekstilin 70 kadar çalışanına GDB Dr. Hakan Duman tarafından “ Meme Kanseri Farkındalığı” ile ilgili seminer verildi. Slaytlarla ve maket üzerinde gösterimler ile etkili bir sunum oldu. Sunum sonrasında katılımcılara bilgilendireme broşürleri verildi.

Seminere Ordu Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn. Meltem Tarhan Erbaş, Dönem sekreteri Rtn. Ümit Metin, Kulüp saymanı GDB Rtn. Mustafa Cömert, GDB Rtn. Hasan Karamustafaoğlu Üye eşleri Sn Aysel Cömert ve Sn Nalan Karamustafaoğlu da katılım sağladılar.

Konuşmacımız GDB Dr. Hakan Duman’ın katılımcıların sorularını cevaplandırılmasından sonra seminer sona erdi.

Bu güzel sunumun gerçekleşmesine katkısı olan Ak Yılmaz Tekstil yöneticilerine de teşekkür ederiz.