ORDU ROTARY KULÜBÜ ARKADAŞINI GETİR TOPLANTISININ İKİNCİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ordu Rotary Kulübü 1917. toplantısına 8 Kasım 2022 tarihinde arkadaşını getir konseptinde kulüp lokalinde gerçekleştirdi.

Toplantıyı dönem başkanı Rtn. Meltem Erbaş Rotary ile Hayal edelim diyerek açtı. Toplantımıza katılan konuklarımızı takdim etti. Gündemdeki konular hakkında üyelerimizi bilgilendirdi.

Başkan Meltem Erbaş toplantımıza konuk konuşmacı olarak katılan tiyatrocu Sn. Bülent Mutlu’yu kürsüye davet etti. Kürsüye gelen Mutlu, tiyatroculuk mesleği ile ilgili bilgiler verdi ve kendisinin kukla oyunları ile ilgilendiğini, kukla oyunlarının nasıl oynandığını uygulamalı olarak konuklarımıza gösterdi.  Üyelerimizin sorularını da cevapladıktan sonra teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

Başkan Rtn. Meltem Erbaş diğer konuğumuz Sn. Emre Kuralay’ı davet etti. Sn. Emre Kuralay üyelere kendini takdim ettikten sonra, yapmış olduğu e-ticaret ile ilgili üyelerimize geniş bir bilgi sundu.  E-ticaretle ilgili üyelerimizin sorularında cevaplandıktan sonra konuşmasını tamamladı.

Başkan Rtn. Meltem Erbaş günün anısına katılan konuklarımıza birer teşekkür belgesi sundu. Katılan dostlarımıza teşekkür ederek Ordu Rotary Kulübünün 1917. toplantısını gelecek hafta buluşmak dileğiyle kapattı.