ORDU ROTARY KULÜBÜ 1920. TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ordu Rotary Kulübünün 1920. Toplantısı 29 Kasım 2022 tarihinde Kulüp lokalinde Dönem Başkanı Rtn. Meltem Erbaş’ın yönetiminde yapıldı.

Başkan Meltem Erbaş haftalık faaliyetler ve yapılması planlanan projeler konusunda açıklamalarda bulundu.

Toplantının konuk konuşmacısı Samsun Atakum Rotary Kulübünün düzenlediği 157. RYLA Seminerine katılan Sn. Yunus Emre Yazıcı,  Seminer izlenimlerini ve seminerin programı hakkında açıklamalarda bulundu. Bu seminere katılımını sağlayan Ordu Rotary Kulübü Başkan ve yönetimine teşekkür etti.

Başkan Rtn. Meltem Erbaş öğrencimize vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederek günün anısına kendisine bin teşekkür belgesi sundu.

Katılan üyelere teşekkür ederek Ordu Rotary kulübünün 1920. Toplantısını kapattı.