ORDU ROTARY KULÜBÜ 1919. TOPLANTISINI YAPTI.

22 Kasım 2022 tarihinde Ordu Rotary Kulüp lokalinde Ordu Rotary Kulübünün toplantısı Dönem Başkanı Rtn. Meltem Erbaş yönetiminde gerçekleştirildi.
Başkan Meltem Erbaş Konukları takdim ettikten sonra haftalık faaliyetler ve yapılması planlanan projeler konusunda açıklamalarda bulundu.
Toplantının konuk konuşmacısı Frizbi K9 Akademi sahibi ve Köpek Eğitmeni Sn. Adem Kaya’ya söz verdi. Sn. Adem Kaya Öncelikle kendisini takdim etti. 2019 Senesinde Perşembe/Efirli'de kurduğu çiftlik ile köpek pansiyonu - kedi pansiyonu - köpek eğitim ve üretim alanlarında hizmet verdiğini belirterek yapmış olduğu bu hizmet hakkında üyelerimize bilgiler verdi.
Konuğumuz Sn. Adem Kaya üyelerimizin sorularında cevapladıktan sonra teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Başkan Rtn. Meltem Erbaş konuğumuza vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederek günün anısına kendisine bir teşekkür belgesi sundu.
Katılan üyelere teşekkür ederek Ordu Rotary kulübünün 1919. Toplantısını kapattı.