NEMRUT ROTARY ÇOCUKLARI UNUTMADI

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş, Pazarcık merkezli depremin ardından yardımlarını dağıtmaya devam ediyor.

Nemrut Rotary Kulübü Dönem Başkanı Ferit Binzet, Depremde en çok zarar gören şehirlerden birisi olan Adıyaman’da kentin birçok sorununa çözüm üretmeye çalıştıklarına dikkat çekerek, şöyle konuştu:

“Depremin ilk haftasından buyana gerek Türkiye’deki gerekse yurt dışındaki tüm Rotary kulüplerimiz adeta Adıyaman’a yardım göndermek için seferber oldu. Bize gelen bütün yardımları ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar ve çocuklarla paylaşmaya gayret ediyoruz. Adıyaman halkının yeniden eski yaşamlarına dönebilmesi için Türkiye Rotary ailesi olarak deprem illerinde çok güzel projelere imza atıyoruz. Eğitim’den sağlığa birçok alanda proje ürettik. Halen sahada depremzede aileler ve çocuklar için yeni şeyler yapabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda bizlere her zaman destek olan tüm Rotary Kulüplerimize teşekkür ederim.”