NEMRUT ROTARY KULÜBÜNE BİR ULUSLARARASI OLMAK ÜZERE TOPLAM 11 ÖDÜL

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü 2021-2022 dönemini Antalya’ın Alanya İlçesine bağlı Haydarpasha Palace Otelde yapılan Rotary 2430. Bölge Federasyonu tarafından düzenlenen Konferansta 1’i Uluslar arası olmak üzere 10 farklı dalda Bölge Üstün Hizmet Ödülü alarak bir yılı başarıyla tamamladı.

Rotary 2430. Bölge Federasyonu Başkanı Kemal Ketrez;” Haydarpasha Palace Otelde Rotary 2430. Bölgeye bağlı yurtiçindeki ve yurtdışındaki kulüplerin başkanları, Guvernörleri ve UR Başkan Temsilcisi Emanuel Katangole ile birlikte davetli konukların katıldığı Hasat Mevsimi Temalı Konferansta bir yıl boyunca insanların hayatına dokunan farklı projeler üreterek topluma hizmet eden başarılı Rotary Kulüpleri, Komiteler ve Başkanları emeklerinin karşılığı olan ödüllerini aldı. Kulüplerimiz, Başkanlarımız ve tüm Rotary ailemizin üyeleri öylesine canla başla çalıştılar ki bu dönem “Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim“ sloganı ile yüzlerce proje geliştirerek on binlerce insanın hayatlarına dokunmayı başardılar. Ben Rotary 2430. Bölge Federasyonuna bağlı kulüplerimize ve başkanlarımıza üstün başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yıl boyunca Adıyaman’a ve halkına yararlı projeler üreterek binlerce insana hizmet etmeyi başardıklarını belirten Nemrut Rotary Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı İsmet Atay, “Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim“ sloganı ile Adıyaman’da başta Eğitim olmak üzere topluma yararlı birçok projeye imza attıklarını söyledi.

Bizler memleketimize hizmet ederek mutlu oluyoruz diyen Atay, şöyle konuştu:”

Yaşadığımız kente ve topluma hizmet her şeyden önemli. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerin eğitimine yönelik projeler, engellilerin topluma kazandırılması için yıllardır yaptığımız çalışmaları önümüzdeki yıl pandemiden kurtulmuş olarak daha büyük projeler üreterek görevimi devredeceğim Gelecek Dönem Başkanı Ferit Binzet ile sürdürmeye devam edeceğiz. Ben 2 yıldır devam ettirdiğim görevimde her zaman bana destek olan başta sevgili eşim Zuhal Atay olmak üzere tüm kulüp üyelerimize ve sevgili Rotary aileme teşekkür ederim” dedi.

NEMRUT ROTARY’DE BAŞKAN FERİT BİNZET İLE YOLA DEVAM

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü 2021-2022 dönem Başkanı İsmet Atay iki yıl süren görevini başarıyla tamamlayıp yıl sonu değerlendirme toplantısı olan 2022 Dönem Konferansında gerçekleştirilen devir teslim töreninde 2022-2023 döneminde görevini sürdürmek üzere Ferit Binzet’e dönem Rotary Kolyesini devretti.

Adıyaman’da yeni dönemde projelerini “Rotary ile Hayal Edelim” sloganı yürüteceklerini belirten 2022-2023 Nemrut Rotary Kulübü Dönem başkanı Ferit Binzet;”Bu yıl 22. Sini düzenleyeceğimiz “Rotary Engellilerle Zirvede Nemrut’a Tırmanıyoruz” projesini inanılmaz bir katılım ile gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Şu anda başta İstanbul, İzmir, Çorlu, Edirne, Ankara, Samsun ve Adana olmak üzere Türkiye’nin dört bir tarafından Rotaryenler, engelliler ve gençler Nemrut Dağının zirvesinde buluşmak için gün sayıyor. Her yıl olduğu gibi ilimizde bir çok proje gerçekleştireceğiz. Başta eğitim ve sağlık olmak üzere hayallerimizi gerçekleştireceğimiz projeler ile ülkemizin ve kentimizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişimine katkı sağlamaya çalışacağız” dedi.