Mor Kaptanlar Buluşması

Yeni Kurulacak Kulüplerimizin Guvernör Temsilcilerinin eğitim toplantısı gerçekleştirildi.
Mor Kaptanlar Buluşması, 2018-19 Döneminde “Yeni Rotary Kulüpleri Kurma” ile görevlendirilmiş Mor Kaptan’ların yani aslında Guvernör Temsilcilerinin buluşma toplantısıdır.
Ailemizin etkin ve etkili bir şekilde genişlemesi için Üyelikten Sorumlu Guvernör Yardımcımız Boğaçhan Yıldırım’ın ilham veren çalışmaları ve Üyelik Komitesi Güney Başkanımız Mesut Koca ve Üyelik Komitesi Kuzey Başkanımız Umur Sakallıoğlu’nun destekleriyle yakın zamanda sizlerle oldukça güzel haberler paylaşacağımızı şimdiden duyurmuş olalım.
Yapılan çalışmaları ve taşın altına elini sokan, Mor Dönemin Harika Guvernör Temsilcilerini de sizlerle paylaşmaktan ayrıca gurur duyar, önereceğiniz yeni aile bireyleri, üye adayları için de şimdiden teşekkürlerimizi sunarız.
Kuvvetli Alkışlarınızla Mor Dönemde kurulması planlanan Rotary Kulüpleri ve kurucuları olan Guvernör Temsilcileri...kısaca MOR KAPTANLAR:
1- Beysukent RK(Ankara)- GDG Murat Öz
2- Diyarbakır RK - GDB. Kemal Ketrez ve GDB. Fatih Ekinci
3- Kastamonu On Aralık RK- GDB. Mustafa Afacan (sponsor kulüp Kastamonu RK)
4- Ankara Yenimahalle RK- GDB. Suat Torun (sponsor kulüp Emek RK)
5- Ankara Tunalı Hilmi RK- GDB. Aslı Gökçe ve GDB. Buğra Doğan (sponsor kulüp İncek RK)
6- Anamur RK- GDB. Murat Sidar ( sponsor kulüp Alanya RK)
7- Osmaniye RK - GDB. Mesut Koca ve GDB. Oral Korurlar (sponsor kulüp Adana Güney RK)
8- Kütahya RK - GDB. Mehmet Uçar ve GDB. Yusuf Geren ( sponsor kulüp Eskişehir Anadolu RK)
9- Mardin RK - GDB. Kerem Muradi ( sponsor kulüp Mersin RK)
10- Bafra RK - Rtn. Haluk Kurt (sponsor kulüp Samsun İlkadım RK)
11- Harput RK- GDB. Nesrin Çobanoğlu ve GDB. Umur Sakallıoğlu ve GDB. Necmettin Ünal