Mevlana, DEI be Barış  Konulu Intercity Toplantısı Düzenlenmesi

Mevlana, DEI be Barış Konulu Intercity Toplantısı Düzenlenmesi

7 Şubat Çarşamba akşamı Double Tree by Hilton Otel’de Intercity Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Adana, Mersin ve Osmaniye’den 9 Rotary Kulübü ve 1 Rotaract Kulübü ve 80 üye ve üye eşi katıldı.

Toplantıda Mersin Rotary Kulübü eski üyesi Sn. Mürsel Esirgemez, Mersin Rotary Kulübü GDB Serhat Kaya ve Akdeniz Rotary Kulübü DB Özge Yalçın’ın eşi Cem Yalçın Onur Konuğu ve Misafir Konuşmacı olarak katılarak ve “Mevlana Celaleddin-i Rumi, Hayatı, Eserleri, Felsefesi” başlıklı sunuyu gerçekleştirdiler. Konuşmada Mevlana’nın Çeşitlilik, Eşitlik, Kapsayıcılık ve Barış temalı fikirleri ve felsefesi vurgulandı.

Toplantıda 2430. Bölge Çeşitlilik, Eşitlik, Kapsayıcılık (DEI) Komite Başkanı Prof. Dr. Ayşegül Atak Yücel de katılarak DEI ve Mevlana Felsefesi ile ilgili bir konuşma yaptı.