Mersin Rotary Kulübü Kısa Dönem Yaz Kampı tamamlandı

06-21 Temmuz 2013 tarihleri arasında Samsun Rotary Kulübu ile Mersin Rotary Kulübünün ortaklaşa düzenlediği kısa dönem yaz kampına bu sene 14 farklı ülkeden, 14 öğrenci katıldı.

\"Mersin Rotary Kulübü ile geçirilen 1 haftalık sürede öğrenciler yelken sporu ile tanıştırıldı. Aynı zamanda Mersin Rotary Kulübü ve Mersin Rotaract  Kulüplerinin ortak projesi olarak da Mersin’in Mezitli ilçesindeki dış cephesi ve bahçe duvarlarının boyaya ihtiyacı olan Mezitli Kuyuluk Belediye Ortaokulunun boyanması projesine katıldılar.

15 farklı ülkenden proje için bir araraya gelen gençlerin böyle bir amaç uğruna elele vererek uyum içinde çalışılabileceğini gösterdiler.

Bu sayede Mezitli Kuyuluk Ortaokulu yeni bir görünüme sahip oldu.\"