Mersin Lamos RK TLG Projesi

2430. BÖLGE FEDERASYONU 1. GRUP ROTARY KULÜPLERİ TOPLUM LİDERLERİ GELİYORUFUK GELİŞTİRME VE LİDERLİK EĞİTİMİ PROGRAM DİZİSİ       &nbs

2430. BÖLGE FEDERASYONU 1. GRUP ROTARY KULÜPLERİ

TOPLUM LİDERLERİ GELİYOR

UFUK GELİŞTİRME VE LİDERLİK EĞİTİMİ PROGRAM DİZİSİ

Mersin, Tarsus, Mersin Toros, Mersin Akdeniz, Mersin Kızkalesi ve Mersin Lamos Rotary Kulüpleri ile Toros, Akdeniz, Kızkalesi ve Tarsus Rotaract Kulüpleri tarafından ortaklaşa olarak düzenlenen Toplum Liderleri Geliyor Projesi 01 Kasım 2014 / 04 Aralık 2014 tarihleri arasında Toros Üniversitesi Kırkbeş Evler Kampüsünde yapıldı. 1. Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Serdar Helvacı'nın açılış konuşmasının ardından Rotary Nedir? konulu tanıtım filmi gösterildi.

66 Üniversite öğrencisinin katılmış olduğu Toplum Liderleri Geliyor Ufuk Geliştirme ve Liderlik Eğitimi Programında öğrencilere Yaratıcılık ve Yenilik, Etkili iletişim, Diksiyon ve Vücut Dili, Liderliğe İnanmak ve Kültür Mirası konularında eğitim verilerek geleceklerine yön verilmeye çalışıldı.Daha sonra kulüplerimizin kuruluş sıralamasına göre konuşmacı konuklara, sponsorlarına plaketleri ile 66 öğrenciye katılım sertifikaları sunulmuştur.