Mersin Kızkalesi Rotary Kulübü Dikiş nakış Atölyesinde Eğitim

Değerli Dostlarım, Kızkalesi R.K. nün sponsorluğunda Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezinde geçen dönem küresel bağış projemiz ile açtığımız Dikiş nakış Atölyesinde , göç ile gelen kadınlara yönelik meslek edindirme kursu verecek olan öğretmenlerimize İstanbuldan Uğur makina- Brother firmasından gelen Sn. Atilla Torun eğitim verdi. Ayrıca göç ile gelen kadınlara yönelik meslek edindirme kursu 1 Mart ve 8 Mart Tarihlerinde iki ayrı grup ile bu dönem Kızkalesi R.K. ve İşkur desteğiyle başlıyor. Sevgili Dostlarım GDB. Rtn.ATİLLA Şahin ve Asbaşkanımız Rtn. İBRAHİM Balioglu na desteklerinden dolayi teşekkür ederim. Böyle bir projenin içinde olduğumuzdan dolayi Kızkalesi R.K olarak gurur duyuyoruz.