M.Arslantepe Rotary Kulübü coşkulu devir teslim töreni gerçekleştirdi.

M.Arslantepe Rotary Kulübü ü
Öncelikle 3 ay gecikme ile Başkanlığı üstlenmek zorunda kalan GDB.Mehmet Çamurlu az sayıdaki üye arkadaşları ile Grup Enstitisü organizasyonuyla başlayan hizmet yılında, bugüne dek tüm Guvernör Mektubu ve Rotary dergilerinde M.Arslantepe hizmet haberleri ve fotoğrafları ile dolu olarak geçirdi.

Hedef 10.000 sloganıyla yola çıktığımız Kayısı projesi her ne kadar bölge kulüplerinin sadece 6 tanesince desteklenmiş olsada, biz yine de 600 öğrenciyi bu dönemde tiyatroyla buluşturdu.

Böldegeki Trabzon ve Kars kulüplerinin benzer, satış kanallı hizmetlerine tüm üyelerce katkı yaptı.

Adana Güney Rt.Kl. Guinness rekorunda, bölge kulüplerinden Adana dışında sadece bizim katkımız oldu ve bu kulüpçe belgelendi.

Adıyaman’a engelli gönderdik. Malatya’da 10 Kasımda grup kulüplerini toplayıp tören ve Tavla turnuvası gerçekleştirdik. Adıyaman kulübünün kuruluş Balosuna katıldık.

Malatya Kulübünü 108. yıl Rotary Kuruluş Balosuna tüm üyelerce iştirak ettik.

Sakatlar Derneğini Dünya Engelliler Gününde ziyaret edip, birlikte yemek yedik.

Kadın sığınma evi yararına son derece geniş katılımlı kahvaltı organize ettik, bunun geliri ile sığınma evine bulaşık makinesi hediye ettik. 8 Mart Dünya Kadınlar Günün de Sığınma evini ziyaret ederek Ankara Barosundan temin ettiğimiz Gelincik Projesi kitapçıklarını dağıttık. Bu hafta kapsamında geniş kapsamlı Kadın ve Şiddet konulu Malatya Baro avukatlarının anlatımı ile seminer düzenledik.

Okullara yaptığımız ağız-diş ve KBB taramaları ile toplam 550 çocuğa ulaştık.

Meslek Hizmet ödülünü törenle verdik, TEMA vakfı ile ortak toplantı düzenledik, tüm üyelerimizi Tema Gönüllüsü yaptık.

1 yeni Paul-Harris Dostu kazandık, UR Vakfına 1.000 USD bağışladık, toplam 6 Paul-Harris dostumuz oldu.

Tüm bu faaliyetlerimiz Bölge sitesinde ve dergilerde yayınlandı, fotoğraflarla belgelendi. Başkan, asbaşkan ve sekreterimizi dönemin ilk 3 ayında kaybetmemize rağmen yıkılmadık, ayakta kaldık.

Az sayıda üyesi ile büyük işler yapmayı kendine hedef edinmiş M.Arslantepe Rt.Kl. tüm yıla yayılmış hizmet projeleri ile barışa katkı sağlamanın gururunu yaşadı. Devir teslim sonrası doyasıya eğlendi.