Kumköy Toplum Birliği Anasınıfına eğitim desteği

Tüm dünyada Rotary için “Okur Yazarlık” ayı kabul edilen Eylül ayında, Samsun Rotary Kulübü olarak Çarşamba Kumköy Toplum Birliğiyle yapılan ana sınıfında, minik öğrencilerimizin interaktif eğitim imkânından yararlanabileceği bir ortamı yaratmak oldu.
Yeni eğitim öğretim yılında Kumköy anasınıfının ihtiyacı olan TV, modem ve bilgisayar taleplerini 27 Eylül Salı günü kulüp üyeleri ve eşlerimizle beraber teslim ettik.

Tüm üye ve eşlerimizin emek ve çabaları ile gerçekleştirdiğimiz bu projemiz, öğrencilerimizin mutlu bakışları, bize yazılmış şiirleri ve kendi elleriyle hazırladıkları plaketleri ile taçlandı.

Ayrıca öğrencilerimizin annelerinin bizler için hazırladıkları olağanüstü lezzetli yöresel yiyeceklerle ağırlanmak çok ama çok keyifliydi.
Sevgi ve Saygılarımızla…