Kavaklıdere ve Karadeniz Ereğli Rotary Günü

Karadeniz Ereğli'de Rotary Günü ve Ortak ToplantıAnkara Kavaklıdere Rotary Kulübü ve Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 13 ve 14 Aralık 2014 tarihlerinde bir araya g

Karadeniz Ereğli'de Rotary Günü ve Ortak Toplantı

Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü ve Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 13 ve 14 Aralık 2014 tarihlerinde bir araya geldiler. Ortak toplantı ve Rotary Günü yapıldı. Karadeniz Ereğli Kulübü Üyelerimiz çok yoruldu ama dostluk ve rotary kazandı. 13 Aralık günü müze gezisi yaptık ve  tarihi mağaraları gördük. Akşam ortak toplantı  yaptık. 14 Aralık'ta Alemdar gemisinin Kurtuluş savaşına katkısını inceledik. Uzun Mehmet kömür alanına gezi yaptık. Rotaryen, rotaract ve  misafirlerimiz açık havada deniz kenarında ağırlandı. Katılmayanların pişman olduğu bir geziydi.  Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübümüzün; Rotary Günü ve Ortak toplantıya katılan misafirlerimizden yeni üyeler kazanacağını  ve Rotary Günü'nün amacına kavuşacağını düşünüyoruz.