Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü yeni döneme Anıtkabir Ziyareti ile başladı.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2015-2016 Dönemi çalışmalarına “Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun/ Be A Gift To The World” sloganıyla hafta sonu ger&ccedi

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2015-2016 Dönemi çalışmalarına “Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun/ Be A Gift To The World” sloganıyla hafta sonu gerçekleştirdiği Anıtkabir Ziyareti ile başladı.

Haziran ayında gerçekleştirilen Devir Teslim Töreninin ardından, 1 Temmuz tarihi itibariyle 2015-2016 Dönemi faaliyetlerine “Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun/Be A Gift To The World” sloganıyla başlarken, 4 Temmuz 2015 Cumartesi günü Kulüp yönetimi ve üyeleri ile birlikte bu dönemin ilk etkinliklerinden ve Türk Rotary Geleneği olan Ata'nın Huzurunda, Anıtkabir Ziyareti’ni gerçekleştirdi.

Etkinliğe 2420, 2430 ve 2440. Bölge Rotary ve Rotaract Kulüp Başkanları ile Bölge Görevlileri katılırken, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü , Karadeniz Ereğli Rotaract Kulübü ve Karadeniz Ereğli Interact Kulübünden oluşan 18 kişilik kalabalık bir grup katılım sağlandı.

Ankara- Metropolitan Rotary Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen Anıtkabir Ziyareti Organizasyonu'na Türkiye'nin dört bir yanından gelen Rotaryenler, Rotaractlar ve Interactlardan oluşan 500'den fazla kişi katılırken tören sonrası etkinliğe katılanlarla birlikte Atlı Spor Kulübü’nde öğlen yemeği ile bir araya geldik.