KULÜP RAKISINDA ŞEBİNKARAHİSAR DERNEĞİ’NDEYDİK

Değerli Rotary Ailemiz, bildiğiniz gibi her ay yapmakta olduğumuz KULÜP RAKISI gecemizi Ocak ayında Şebinkarahisar Derneği’nde gerçekleştirdik. Gecemizin organizasyonunu GDB Rtn. Kadri GÜNEŞ yapmıştı. GDB Rtn. Yaşar KAYNAK başkanımız ise bu gece organizasyonunda da kendisine her anlamda desteğini vermişti. Kendilerine teşekkürü bir borç biliriz.

Aramızda sürpriz misafirlerimiz de vardı. Çayyolu Rotary Kulübünden ayrılmış olan Avukat Ali Yaşar YÜCEL ve Bahçelievler Rotary Kulübünden önemli sağlık problemleri nedeni ile istememesine rağmen ayrılmış olan Mehmet ERSAN dostlarımız aramızdaydı.

Keyifli bir Ocak akşamında Rotary'nin güzelliklerini hep birlikte yaşadık. Anılarımızı tazeledik güldük ve eğlendik. Gecemizin başında GDB Rtn. Kerim SEFER’in halı kültürü ile ilgili ilettikleri, Rtn. Ali Uzay PEKER’in semboller ile ilgili ifadeleri ve verdiği bilgiler unutulmazdı.

14 Rotaryen birleştirilen masalara zor sığdık ama gönlümüzce güldük eğlendik.

Değerli Avukat Ali Yaşar YÜCE’in eşsiz sazından çıkan nağmelere eşlik eden ve çok güzel bir ses tonu ve yorumu bulunan Rtn.Ercan AKDOĞAN’ın söylediği şarkılar gecemize damgasını vurdu.

Gecemizde bir gönül bahçesi olduğumuzu bir defa daha anımsadık.

Bir sonraki KULÜP RAKISI Gecemizde buluşmak üzere diyerek hiç bitmesini istemediğimiz gecemizden evlerimize ayrıldık.

Rotaryen Saygı ve Sevgilerimizle.