KULÜP RAKISINDA HİLMİ MEYHANE’DEYDİK

Değerli Rotary Ailemiz, bildiğiniz gibi her ay yapmakta olduğumuz KULÜP RAKISI gecemizi MART ayında Hilmi Meyhane’de gerçekleştirdik.

Gecemizin organizasyonunu Kulüp Organizasyonları Komite Başkanımız GDB Rtn. Kadri GÜNEŞ her zaman olduğu gibi büyük bir özenle yapmıştı. GDB Rtn. Yaşar KAYNAK başkanımız ise bu gece organizasyonunda da kendisine her anlamda desteğini vermişti. Kendilerine teşekkürü bir borç biliriz.

Keyifli bir Mart akşamında Rotary'nin güzelliklerini hep birlikte yaşadık. Anılarımızı tazeledik güldük ve eğlendik.

Gecemizin başında GDB Rtn. Kerim SEFER’in halı kültürü ile ilgili ilettikleri, Rtn. Haluk YÜCEEL’in rakı ve rakı kültürü ile ilgili ifadeleri ve verdiği bilgiler unutulmazdı.

17 Rotaryen birleştirilen masalara zor sığdık ama gönlümüzce güldük eğlendik.

Meyhane sanatçılarının sazlarından çıkan, ülkemizin sevilen nağmelerine eşlik eden ve çok güzel bir ses tonu ve yorumu bulunan değerli dostlarımız söyledikleri şarkılar ile gecemize neşe kattılar.

Gecemizde bir gönül bahçesi olduğumuzu bir defa daha anımsadık.

Bir sonraki KULÜP RAKISI Gecemizde buluşmak üzere diyerek hiç bitmesini istemediğimiz gecemizden önce işkembeciye sonra da evlerimize ayrıldık.

Hayat sende Bahçelievler Rotary Kulübü ve Her Şey Seninle Güzel…

Rotaryen Saygı ve Sevgilerimizle.