KULÜBÜMÜZÜN 5. EŞLER TOPLANTISINI BİRGÜL KÜREĞİBÜYÜK'ÜN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Değerli Rotary Ailemiz,

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübümüzün en önemli ritüellerinden birisi de eşler toplantısıdır.

2018-2019 dönemindeki beşinci eşler toplantımızı ritüellerimize uygun olarak Geçmiş Dönem Başkanımız Rtn. Abdullah KÜREĞİBÜYÜK başkanımızın eşi Birgül KÜREĞİBÜYÜK’ün ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz.

Kendisine ve katılacak olan tüm eşlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Eşler toplantısı sadece bir araya gelmek değil, kulübümüzün özellikle eşlerinin önderliğinde gerçekleşecek olan projelerinin olgunlaştırıldığı, gençlere, çocuklara ve kadınlara yönelik projelerin planlandığı bir platformdur.

Bu doğrultuda kulübümüzün eşlerinin dönem başında planladıkları birçok proje bu önemli günlerde masaya yatırılmaktadır. Eşler toplantımız, formatına uygun ve ritüellerimiz içinde planlanarak her ay gerçekleşmektedir.

Hayat Sende!... Bahçelievler Rotary Kulübü

Her şey seninle güzel.

Rotaryen saygı ve sevgilerimizle.