KULÜBÜMÜZÜN 3. EŞLER TOPLANTISINI GÜLCE ÖZTÜRK'ÜN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK

Değerli Rotary Ailemiz,

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübümüzün en önemli ritüellerinden birisi de eşler toplantısıdır.

2018-2019 dönemindeki üçüncü eşler toplantımızı ritüellerimize uygun olarak Geçmiş Dönem Başkanımız Rtn. Emre ÖZTÜRK başkanımızın eşi Gülce ÖZTÜRK’ün ev sahipliğinde gerçekleştirdik.

Eşler toplantısı sadece bir araya gelmek değil, kulübümüzün özellikle eşlerinin önderliğinde gerçekleşecek olan projelerinin olgunlaştırıldığı, gençlere, çocuklara ve kadınlara yönelik projelerin planlandığı bir platformdur. Bu doğrultuda kulübümüzün eşlerinin dönem başında planladıkları bir çok proje bu önemli günde masaya yatırıldı.

Eşler toplantımız, formatına uygun ve ritüellerimiz içinde planlanarak bu yıl da her ay gerçekleşecek.

Hayat Sende!... Bahçelievler Rotary Kulübü

Her şey seninle güzel.

Rotaryen saygı ve sevgilerimizle.