KULÜBÜMÜZÜN 1628. DÖNEMİMİZİN 38. TOPLANTISI

Değerli Rotary ailemiz,

Kulübümüzün 16287. Dönemimizin 38. Toplantısını 28 Mart 2019 tarihinde Holiday Inn Otelinde Ankara Bahçelievler Rotaract Kulübümüz ile ortak toplantı olarak gerçekleştirdik. Her iki başkan çana vurarak toplantılarını açtılar. %50 geçici devam oranı ile gerçekleşen toplantımızın açılışında Başkanımız Rtn. Murat DOĞRU, kulüp devam oranı, mutlu günler ve diğer duyuruları yaptı. Ardından Ankara Bahçelievler Rotaract Kulübü Başkanımız Rtc. Emin KARA’ya toplantısını yönetmesi için söz verdi.

Ardından, Ankara Bahçelievler Rotaract Kulübü Başkanımız Rtc. Emin KARA, Kulüp Asamblesini yaptı. Muhteşem bir sunum sonrasında RYLA’ya gönderdiğimiz Rotaract’larımız sırayla söz alarak sunumlarını yaptılar. Ardından, Bölge Dışı Kulüp Bayrakları Töreni gerçekleşti.

1994 yılında GDB. Rtn. Veli MÖREL döneminde temelleri çok kuvvetli olarak atılan Ankara Bahçelievler Rotaract Kulübü'müzün Başkanı Rtc. Emin KARA, çok büyük bir sürpriz yaparak yeni düzenledikleri kulüp marşını çalarak salonda bulunan tüm dostlarımızı mutlu etti. Tüm dostlarımızın büyük bir beğeni ile dinlediği kulüp marşı destek ve onay gördü. Kendisine tüm dostlarımız teşekkür ettiler.

Müteakiben başkanımız, 3 Nisan’da İngiltere Büyükelçiliğinde Polio Mücadelesi için Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü, İngiltere Büyükelçiliği ve Kavaklıdere Şarapları ortak projesi olarak yapılacak projemizdeki ilerlemeleri anlattı. Tüm dostlarımızın eşlerimiz ile birlikte bu önemli kulüp projemize katılmaları gerektiğini ifade etti.

Toplantımızın duyurular bölümünde, gelecek toplantılarımız ve 3 Nisan’da İngiltere Büyükelçiliğinde yapacağımız Şarap Tadımı Gecesi ve benzer bölge aktiviteleri vardı.

Müteakiben başkanımız, Kaç Yıl Oldu? bölümünde yakın tarihteki gelişmeleri paylaştı ve ardından toplantımızın kapanışına geçildi.

Toplantımızın kapanışında, bir gönül bahçesi olduğumuzu bir defa daha anımsadık. Başkanımız toplantımızı tüm misafir ve dostlarımıza sağlıklı, huzurlu bir hafta geçirmelerini dileyerek ve dönem mottomuz olan “İlham Kaynağı Olalım” ifadesini söyleyerek, ritüellerimize uygun olarak çana vurarak kapattı. Rotaryen saygı ve sevgilerimizle.