KULÜBÜMÜZÜN 1618. DÖNEMİMİZİN 30. TOPLANTISI

Değerli Rotary ailemiz,

Kulübümüzün 1618. Dönemimizin 30. Toplantısını Holiday Inn Otelinde gerçekleştirdik. %72 geçici devam oranı ile gerçekleşen toplantımızın açılışında Başkanımız Rtn. Murat DOĞRU, Kulüp Genel Sekreterimiz Rtn.Mert ÖZMUT’a kulüp devam oranı, mutlu günler ve diğer duyurular konusunda söz verdi.

Kulüp Genel Sekreterimiz Rtn.Mert ÖZMUT’un sunumu sonrasında, başkanımız kendisine teşekkür ederken, toplantımızın konuşmacısı Rtn. Ercan AKDOĞAN’a “Devlet Hibe ve Teşvikleri” konulu konuşması için söz verdi.

Konuşmacımız ülkemizde özellikle son yıllarda artan hızda mevzuatı çoğalan teşvikleri özetleyen bir sunum yaptı. Konuşmada sektöründe önde gelen bir uzmanın derinliği vardı. Görseller ile detaylandırılmış sunumu izlemeye gelen değerli dostlarımızın tamamı dikkat ve ilgi ile geceye katıldı, sorular sordular ve doyurucu yanıtlar aldılar. Sunumu ve konuşması sonrasında başkanımız kendisine teşekkür belgesini ve küçük anıları takdim etti. Toplantımızın duyurular bölümünde, 9 Şubat’da yapılacak olan eşler toplantısı, tavla turnuvası ve benzer bölge aktiviteleri vardı. Sosyal Kalkınma Projenizin gelişmeleri, yarı yıl toplantısını, ocakbaşarını ve benzeri konularda duyurular yapan başkanımız özellikle kulübümüze gösterdiği olumlu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Müteakiben başkanımız, Kaç Yıl Oldu? bölümünde akılda kalan bazı neşeli olaylar sonrasında toplantımızın kapanışına geçildi.

Toplantımızın kapanışında, bir gönül bahçesi olduğumuzu bir defa daha anımsadık. Başkanımız toplantımızı tüm misafir ve dostlarımıza sağlıklı, huzurlu bir hafta geçirmelerini dileyerek ve dönem mottomuz olan “İlham Kaynağı Olalım” ifadesini söyleyerek, ritüellerimize uygun olarak çana vurarak kapattı. Rotaryen saygı ve sevgilerimizle.