KULÜBÜMÜZÜN 1614. DÖNEMİMİZİN 26. TOPLANTISI

Değerli Rotary ailemiz,
Kulübümüzün 1614. Dönemimizin 26. Toplantısını Holiday Inn otelinde gerçekleştirdik. %72 geçici devam oranı ile gerçekleşen toplantımızın açılışında Başkanımız Rtn. Murat DOĞRU, Kulüp Genel Sekreter Vekilimiz Rtn. Eran SÖZEN’e kulüp devam oranı, mutlu günler ve diğer duyurular konusunda söz verdi.
Kulüp Genel Sekreter vekilimiz Rtn. Eran SÖZEN’in sunumu sonrasında, başkanımız kendisine teşekkür ederken, duyurular bölümüne geçti.
28 Aralık 2019’da gerçekleşecek Yılbaşı Yemeğimizi Rtn. Ömür ATA ve Badel’in düzenlediğini belirten başkanımız, 10 Ocakta Meslek Hizmetleri ödül Töreni’nin yapılacağını belirtti.
10 Ocak tarihinde Ankara çapında önemli 5 farklı sanatçıya meslek hizmet ödülü verileceğini bu toplantıda 100 kişilik bir katılımın şimdiden gerçekleştiğini ifade etti.
Toplantımızın diğer bölümünde Yarı Yıl Toplantısı’na gittiklerini belirten başkanımız slaytlar eşliğinde toplantıyı anlattı. Ayrıca Rotary’nin durumunu ifade eden izlenimlerini genel kurulumuz ile paylaştı.
Sosyal Kalkınma Projenizin gelişmeleri, yarı yıl toplantısını, ocakbaşarını ve benzeri konularda duyurular yapan başkanımız özellikle kulübümüze gösterdiği olumlu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Müteakiben başkanımız kulüp toplantılarımızın hoş bir seda ile sonuçlanması için, Kaç Yıl Oldu? bölümünde güncele yansıyan, ülkemizden ve dünyadan nüanslı 5 anıyı sundu. Neşeli geçen bölüm sonrasında haftanın son sözünü GD Başkanımız Rtn. İrfan KANDEMİR söyledi: “Zannedilmeyen kadar okumayan bir toplum değiliz. Erkekler bildiğini okuyor, kadınlar onların canını okuyor.” Anonim
Toplantımızın kapanışında, bir gönül bahçesi olduğumuzu bir defa daha anımsadık. Başkanımız toplantımızı tüm misafir ve dostlarımıza sağlıklı, huzurlu bir hafta geçirmelerini dileyerek ve dönem mottomuz olan “İlham Kaynağı Olalım” ifadesini söyleyerek, ritüellerimize uygun olarak çana vurarak kapattı. Rotaryen saygı ve sevgilerimizle.