KAYSERİ VE SUADİYE ROTARY KULÜPLERİ ONLİNE TOPLANTI YAPTI

Kayseri Rotary Kulübünün 1512. Döneminin 10. Toplantısında bir ilke imza atarak 2430.bölge olarak 2420. bölgeden Suadiye Rotary Kulübü ile ortaklaşa online toplantı gerçekleştirdi.

Farklı bölgelerden iki  kulübün ilk kez video konferans yöntemi ile online buluşmasından büyük keyif aldıklarını belirten Kayseri Rotary Kulübü Başkanı Begüm Basmisirli  Yüksel, farklı iller arasında tüm mesafelerin biranda sona erdiği keyifli bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bölge kulüplerinin farklı illerle bu yöntemi deneyerek ortak toplantı yapabileceklerini belirten Yüksel:” Suadiye Royary Kulübü Başkanımız Oktay Yılmaz değerli kulüp üyeleri ile birlikte çok keyifli bir akşamda inanılmaz heyecanlı bir toplantı gerçekleştirdik. Başkanımızla daha önce yaptığımız görüşmelerde bu fikri hayata geçirelim dedik ve Suadiye Rotary Kulübüne vergi yasaları ile ilgili İstanbul’da sunum yapan sevgili Rotaryen dostumuz Ali Gürü interraktif olarak online bir bağlantı ile bizler Kayseri’de dinledik ve sorular yönelttik. Böyle bir toplantı farklı iki bölge ve kulüplerin kaynaşması için önemli, masrafsız ve harika bir fırsat diye düşünüyorum. Ben 2430 Bölge kulüplerimize buna benzer toplantılar yapmalarını mutlaka denemelerini öneriyorum” dedi.