IV. Berdan Akalın Rotary Bowling Turnuvamıza Bekliyoruz

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübümüzce, Burs Fonumuz Yararına, Kurucu Başkanımız rahmetli Berdan

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

IV. Berdan Akalın Rotary Bowling Turnuvası

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübümüzce, Burs Fonumuz Yararına, Kurucu Başkanımız rahmetli Berdan Akalın dostumuzun anısına 2010-2011 döneminden bugüne kadar her yıl yaklaşık 250 kişilik katılımla başarıyla gerçekleştirdiğimiz ve bu yıl da dördüncüsünü düzenleyeceğimiz, \"IV. Berdan Akalın Rotary Bowling Turnuvası\" 1 Aralık 2013 Pazar günü saat 14:00 ile 17:30 saatleri arasında Ankara Bilkent Rollhouse Bowling Salonunda yapılacaktır.

Guvernörümüzün de katılımıyla onurlandıracağı ve açılışını yapacağı turnuvaya, özellikle Ankara\daki tüm Rotary Kulüplerimizin katılımını rica ediyoruz.

Tabii ki Ankara dışındaki Rotary Kulüplerimizin de katılımı bizleri son derece mutlu edecek olup, gelecek dönem başkanlarının 30 Kasım 2013 Cumartesi günü Ankara’da yapacakları buluşma sonrasında kendi illerindeki kulüplerle birlikte oluşturacakları illerini temsil eden karma takımlarla katılımları da turnuvamıza büyük renk katacaktır.

22 kulvarda aynı anda gerçekleştirilecek turnuvaya katılacak takımlarımızın, aşağıda belirtilen şekilde takımlarını oluşturarak, en geç 26 Kasım 2013 Salı günü akşamına kadar, takım isim listelerini komite başkanımız Rtn. Levent ÇOLAK’ın lcolak@baskent.edu.tr   e-posta adresine bildirmelerini rica ederiz.

Takım listeleri bildirilirken, Rotaryenler, Rotaryen eşleri ve Rotaract ve/veya Rotaryen çocukları ile takım kaptanının kim olduğu mutlaka belirtilmeli, takım kaptanının iletişim bilgileri de mutlaka yazılmalıdır.

Takımların Oluşturulması:

1. Her kulüp bir takımla temsil edilecek olup, başvuru durumuna göre, boş kulvar kalması durumunda, 2. takımla katılmak isteyen kulüplerimize, müracaat sıralarına göre öncelik tanınacaktır.

2. Her takım birisi yedek, beşi de asıl oyuncu olmak üzere toplam altı kişiden oluşacaktır.

3. Hiçbir oyuncu diğer oyuncunun yerine atış kullanamayacaktır. Bu durum ve oyunun kuralları her kulvarda görevlendirilen hakemler tarafından takip edilecek ve kurala uymayan takımlar turnuvadan ihraç edilecektir.

4. Yedek oyuncular sadece asıl oyuncuların gelememesi veya sakatlanması durumunda oyuna katılabilecektir. Turnuva boyunca her takım sadece bir kez oyuncu değiştirebilecek olup, oyundan çıkan oyuncu, oyuna geri dönemeyecektir.

5. Asıl takımda en az bir Rotaryen eşi ve en az bir Rotaract, İnteract veya Rotaryen çocuğu bulunması gerekmektedir. Takımlarda en az bir kulüp üyesi Rotaryen olması kaydıyla, birden fazla eş veya birden fazla Rotaract, İnteract veya Rotaryen çocuğunun yer almasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

6. Yarışmanın ilk eleme turunda her oyuncu ikişer oyun oynayacak ve puan sıralaması belirlenecektir. Katılan takımların yarısı final turunda mücadele edecek ve bu turda da her oyuncu birer oyun oynayacaktır. Final turundaki puanlara eleme turundaki puanlar eklenmeyecek olup, finalde en yüksek puan alan takım birinci olacaktır.

7. Takımların yarışma günü en geç saat 13:30\da Bilkent Rollhouse Bowling Salonunda tam kadro olarak bulunmaları gerekmektedir.

Turnuvaya katılacak her kulübün, takım başı katılım bedeli olan 220.-TL\yi,           27 Kasım 2013 Çarşamba akşamına kadar Ankara Bahçelievler Rotary Kulübümüzün Yapı Kredi Bankası Güvenevler şubesindeki IBAN numarası TR020006701000000066975458 olan hesabına “Kulüp adı belirterek” göndermelerini rica ederiz.

Takım başı ödenecek 220.-TL bedele, takım oyuncularının ilk eleme turunda oynayacağı ikişer oyun ve finale kalırlarsa finalde oynayacağı birer oyun dahil olup, yedek oyuncu da dahil olmak üzere tüm oyuncuların birer adet ücretsiz içecek hakkı bulunmaktadır.

Bilkent Rollhouse Bowling salonunda turnuva öncesindeki günlerde antrenman yapmak isteyen takımlara, turnuva kayıtlarını yaptırmış olmaları şartıyla Bilkent Rollhouse Bowling salonunda indirimli ücret uygulanacaktır.

Yarışma süresince gerek yarışmacıların, gerekse izleyicilerin tüm yiyecek ve içecek fiyatlarında Bilkent Rollhouse tarafından % 10 indirim uygulanacaktır.

Yarışmada her takımın hangi kulvarda yarışacağı turnuva öncesi çekilecek kura ile belirlenecek olup, takımların yarışacağı kulvarlara kulüp bayrakları asılacak ve isimleri yazılacaktır. Kulüp bayrakları turnuva öncesinde Cuma günü toplantı yaptığınız otellerden toplanılacak, turnuva sonrası takım kaptanına teslim edilecektir.

Turnuvada ilk üç dereceye giren takımlara kupaları Guvernörümüzce takdim edilecektir.

Turnuvaya
en ilginç kıyafetle katılan takım ayrıca ödüllendirilecektir.

Yarışmada ayrıca en çok sayı kazanan bay ve bayan yarışmacılara da birer kupa verilecektir.

Yarışmanın
birincisi olan takımın tüm oyuncuları (6 kişi) ayrıca ödüllendirilecektir.

Yarışma süresince yapılacak
çekilişlerle gerek yarışmacılara, gerekse izleyicilere sürpriz hediyeler dağıtılacaktır.

Her yarışmacıya bir adet çekiliş kuponu ücretsiz olarak verilecek olup, isteyen yarışmacılar ve izleyiciler birden fazla çekiliş kuponu alabileceklerdir. Turnuva ve çekilişten elde edilecek tüm gelir Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü Burs Fonuna aktarılacaktır.

Sonuç olarak, Ankara Bahçelievler Rotary Kulübümüzce, Kurucu Başkanımızın anısına, bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Bowling Turnuvasında, geçen yıl olduğu gibi hep birlikte yarışmak ve mükemmel müzikler eşliğinde eğlenceli bir Pazar günü daha geçirmek dileğiyle, katılımlarınızı rica ederiz.

Rotaryen saygılarımızla,

Rtn. Levent ÇOLAK & Meriç                      Rtn. M. Serhan ÖZDEMİR