"ISIT BENİ PROJESİ" MALATYA ROTARY KULÜBÜ

Malatya Rotary Kulübü ve UR. 2420. Bölge Kulüplerinden Silivri Rotary Kulübünü
“Isıt Beni Projesi” Malatya Rotary Kulübü Malatya Rotary Kulübü ve UR. 2420. Bölge Kulüplerinden Silivri Rotary Kulübünün birlikte gerçekleştirdiği “Isıt Beni Projesi” kapsamında, taşımalı eğitim veren Hekimhan Hasançelebi İlköğretim Okulu, Anaokulu ve Lisesindeki okul yönetimi tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere, bot,mont, atkı, bere ve eldivenden oluşan kışlık giyim yardımları temin edilerek, ulaştırıldı. Yine proje kapsamında bu okulların tüm spor malzemesi ihtiyaçları da giderildi. Malatya Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rtn.Erdoğan Murat Tursun ve Gelecek Dönem Başkanı Rtn.Mehmet Ali Gökçe tarafından, bu okullarımızın giderilmesi gereken başkaca ihtiyaçları olup olmadığı hususundan yerinde incelemeler gerçekleştirildi. Zannediyoruz ki, yakın dönemde Hasançelebiyi, oradaki öğrenci yavrularımızı ve onların genç idealist öğretmenlerini, başka projeler vesilesiyle daha bir çok sefer ziyaret edeceğiz. Bu projenin gerçekleştirilmesinde büyük özveri gösteren Silivri Rotary Kulübü üyesi dostumuz Rtn. Mine Akkay Atike, yine Silivri Rotary Kulübü Dönem Başkanımız Rtn. Yasin Elmaslıya ve okul müdürümüz sevgili Mehmet Ali öğretmene çok teşekkür ediyoruz. Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun.