Hint emlak yatırımcısı Rotary Vakfı'na 14,7 milyon dolar bağışladı

Rotary'nin “şeffaf ve dürüst” olduğunu söyleyen Hint gayrimenkul yatırımcısı Ravishankar Dakoju ve eşi Paola, Rotary Vakfı'na 14.7 milyon ABD Doları (1.06 milyar $) bağışladı.

Hindistan'ın Emlak Geliştiricileri Birlikleri Konfederasyonu ve Hindistan'ın Bangalore Meyve Bahçeleri Rotary Kulübü başkanı Karnataka'nın kıdemli üyesi Ravishankar, 1 Temmuz'da İlçe 3190 (Andra Pradeş ve Karnataka) liderlerinin kurulması sırasında hediye verdi.

Bağış, Vakfın tarihinin en büyük armağanlarından biridir.

Ravishankar, "Hayatımın kazanımlarının topluluk gelişimi, eğitim, sağlık ve sanitasyon da dahil olmak üzere altı odak alanına doğru anlamlı bir katkıda bulunmasından memnuniyet duyuyorum." Dedi. Bu hediye, Vakıf bünyesinde yüksek etkili ve sürdürülebilir insani ve eğitsel projeleri desteklemek için bir adlandırılmış bağış fonunu kuracak.