Güney Rotary ''Liderler Kampüste'' Liderlik ve Motivasyon Eğitimi Çukurova Üniversitesinde Gerçekleştirildi

Bu yıl ikincisi yapılan “ LİDERLER KAMPÜSTE “ Liderlik ve Motivasyon eğitimi Adana Güney Rotary Kulübü önderliğinde Çukurova üniversitesinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 280 öğrencinin katıldığı eğitimde, meslek hayatında başarıya giden yol hikayeleri anlatıldı. Eğitime sunumları ile katılarak destek veren sunucu, yazar,seslendirme sanatçısı Metin Uca, Temsa mali işler direktörü Ural İnal, Psikiyatrist, psikoterapist Prof. Dr. Şükrü Uğuz, Denizbank Kültür Sanat yöneticisi Perihan Yücel ve Denizbank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman büyük beğeni topladı.