Guvernörümüz Ankara Kocatepe Rotary Kulübü’nü Ziyaret Etti.

2430 Bölge Guvernörü Rtn. Korhan ATİLLA, 10. Gurup Guvernör Yardımcısı  Rtn. Murat YAZICI  ve değerli eşleri 27 Kasım Perşembe günü kulübüm&uu

2430 Bölge Guvernörü Rtn. Korhan ATİLLA, 10. Gurup Guvernör Yardımcısı  Rtn. Murat YAZICI  ve değerli eşleri 27 Kasım Perşembe günü kulübümüzü ziyaret etti. Ziyaret programı guvernörümüzün kulüp yönetim kurulu ile yaptığı toplantı ile başladı. Kulüp başkanımız Rtn. Ali Zafer Girit yapılan ve yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi. Daha sonra Kocatepe Rotaract Kulübü başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile yapılan toplantıya geçildi. Bu görüşmeler sürerken Aylin Atilla, eşlerimiz ile ayrı bir salonda eşlerimizin kulübümüze verdikleri destekler hakkında bir sohbet toplantısı düzenledi.

Guvernörümüzün ziyareti üyeler, eşler ve Rotaract Kulübü üyelerimizin katılımı ile gerçekleşen ortak toplantıyla devam etti. Toplantıda kulüp başkanı Rtn. Ali Zafer Girit faaliyetlerimiz ve projelerimiz hakkında bilgi verdi. Toplantı Guvernörümüzün konuşmasının ardından sona erdi.