GENÇLER KAYSERİ’DE BULUŞTU

Kayseri Rotary kulübü tarafından 13 yıldır gerçekleştirilen kısa dönem gençlik kampına (Discover Anatolia ) bu yıl Türkiye’nin farklı illerinden ve Macaristan, Fransa, Azerbaycan, Danimarka ve Hollanda olmak üzere 5 ülkenin katılımıyla gerçekleştirildi

Proje kapsamında Türk kültürünün tanıtılmasını amaçladıklarını belirten, Kayseri Rotary Kulübü Başkanı Begüm Başmısırlı Yüksel, evlerimizde konuk ettiğimiz gençelere özellikle Türk aile yapısını ve misafirperverliğini göstererek,  Kayseri ilinin  tarihi ve sosyal yapısını tanıtmaya çalıştıklarını söyledi.

Yüksel:”Kayseri Rotary Kulübü olarak Ankara Tandoğan Rotary Kulübü, Antalya Kaleiçi Rotary Kulübü, Antalya Falez Rotary Kulübü, Samsun İlkadim Rotary Kulübü ve Ankara Anittepe Rotary Kulübü ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz projede bizlerle birlikte olan 5 farklı ülkenin gençleri ile Kayseri ilininin tanıtımına katkı sağladık. Gençler kendi ülkelerinde getirdikleri Rotary flamaları ve kendilerine özgü hediyeler ile Kayseri Rotary Kulübünün flama hediye değişimi gerçekleştirildi. Dönemimizin ilk projesi olan Discover Anatolia     gençlik değişim programını başarı ile tamamlamış olduk” dedi.