GELENEKSEL CUMHURİYET BALOSU

Samsun İlkadım Rotary Kulübü olarak düzenlemekten büyük onur ve gurur duyduğumuz geleneksel Cumhuriyet Gecemiz coşkuyla kutlandı.

Rotary camiası “kendinden önce hizmet” parolasıyla pek çok aktiviteye ve sosyal sorumluluk projesine imza atarken, esas olarak insanlığa hizmet etmekle birlikte, doğal olarak vatandaşlarına ve ülkesine de hizmet etmektedir. Türkiye’deki Rotary ailesi olarak bizlerin bu felsefe doğrultusunda en önemli görevlerimizden biri de ülkemizi, ulu önder Atatürk ve büyüklerimizin bizlere armağan ettiği Türkiye Cumhuriyetini ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak ve bizden sonraki nesillere sağlam bir şekilde teslim etmektir. Böyle bir görevi coşkuyla yerine getirebilmek adına Türkiye Rotary’si büyük bir hevesle çalışmalarına devam etmekte ve kendini bu anlamda sorumlu hissetmektedir. Bu akşamki birlikteliğimizin en önemli gayesi de; hem kendi camiamıza bu sorumluluğumuzu hatırlatabilmek, hem de vatandaşlarımıza bu kutsal görevi yerine getirmekteki kararlılığımızı bir nebze de olsa gösterebilmektir.