Esk. Yazılıkaya Rotary Kulubu Rotary Meslek Hizmetleri Ödülleri

2015-2016 döneminde Hizmetlerimiz Dünya’ya armağan olsun sloganıyla birçok sosyal proje’ye imza atan ve dünyada 1 milyon 200 bini aşan üyesi bulunan Rotaryların Meslek Hizmet Ödülleri oldukça önemlidir. Her yıl verdiğimiz bu önemli ödül, kulüp üyeleri tarafından gösterilen adaylar arasından ve birçok araştırma yapıldıktan sonra bir kişiye verilmektedir. Ödül için en önemli kıstas ise; örnek çalışmalarının yanı sıra iş ve meslek onuru ile yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasında önderlik yapmasıdır. Bu yılki Meslek Hizmet Ödülü töreni 8 Nisan tarihinde Divan Express hotel’de gerçekleştirilmiş ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek’e laik görülmüştür.