Erken Tanı Hayat Kurtarır 2

ERKEN TANI HAYAT KURTARIR DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ GIDA GÜVENLİĞİ BROŞÜRÜ Değerli Rotary Ailem, 08 Mart bugün Arpaçsakarlar İlköğretim Okulunda Erken Tanı Hayat Kurtarır projemizi gerçekleştirdik. Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, onalara M.Ü. Doğum ve Jinekoloji ABD. Başkanı Prof.Dr. Devrim Tok Meme ve Serviks Kanseri ile ilgili bilgiler verdi. Seminere Katılan yaklaşık 75 Kadın Maket üzerinde uygulamalı olarak eğitim aldılar. Sonrasında gıda güvenliği broşürümüzü, Erken tanı magnetlerimizi, çiçeklerimizi , Rtn. Ve Rtn.Eş. lerimizin elleriyle yaptığı pastalarımızı paylaştık. Katılım ve ilgi oldukça iyiydi. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.