Engelilerle Zirvede

Sevgili Başkanlarım,

Öncelikle dönemde başarılarınızın devamını diliyorum. Eminim ki birçok değerli projeyle ihtiyacı olanlara hizmet vererek onların mutluluğuna katkı sağlayacaksınız.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü olarak geleneksel hale getirdiğimiz ve yıllardır geniş katılımla gerçekleştirdiğimiz ‘Engelliler Zirvede’ Projemizi, yaşanan büyük felaketin ardından bu yıl  ˝Adıyaman İçin El ele Engelliler Zirvede˝ sloganıyla 13-15 Eylül 2024tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.

Cumhuriyetimizin 101. bu büyük projenin ise 23. yılını Türkiye'deki başta UR. 2430. Bölge olmak üzere 2420 ve 2440. Bölge Federasyonuna bağlı kulüplerin de desteği ve katılımı ile çok daha coşkulu ve renkli geçeceği inancındayız. Her yıl olduğu gibi bu yıl da T-Shirt’lerimiz ile Adıyaman sokaklarında engelli sorunlarına dikkat çektiğimiz ve çocuk felcine Rotary’nin katkısını anlattığımız kortej yürüyüşümüz olacak. Deprem sonrası Rotary’nin Adıyaman’da yaptığı kalıcı projeleri ziyaret edip bilgilendirme broşürleri de dağıtacağız.

Dünya nüfusunun % 10’unun engelli bireylerden oluştuğunu ve her birimizin bir gün engelli olabileceğini de düşünerek konunun azami dikkat gerektirdiği açıktır.

Amacımız; ülke genelinde engelli dostlarımızın sorunlarına dikkat çekmek, bu dostlarımızı bir araya getirerek onların dayanışmalarına yardımcı olmak, fiziksel problemi olmayan bireylerin dahi çıkmakta zorlandığı Dünyanın 8. Harikası Nemrut Dağına engelli dostlarımızı ulaştırarak zoru başarmalarını ve zirvedeki güzellikleri tatmalarını sağlamaktır. Ayrıca bu projeyle Rotary’nin tanıtımına katkıda bulunmaktır.

Projemizin daha sağlıklı ilerleyebilmesi için Siz değerli Rotaryenlerin desteğine ihtiyacımız var. Bizim için en büyük destek bu projeye engelli dostlarımızın katılımını sağlamaktır.

Projeye katılım bedeli (Havaalnı Otel Transfer, Yemek, Nemrut Dağı transfer, konser vs. olmak üzere) her bir engelli dostumuz için 7.000 TL, Rotaryen dostlarımız için konaklama iki kişilik odada kişi başı 7.000 TL olarak belirlenmiştir.

(SEVGİLİ DOSTLARIM ZOR ZAMANLARDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ BU PROJEDE SINIRLI SAYIDA BİR KATILIM OLACAKTIR, SİZLERDEN ROTARYEN HOŞGÜRÜSÜNÜ BEKLERKEN, ANLAYIŞINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM).

KULÜPLERİMİZDEN BEKLENTİMİZ; PROJEMİZE KATILMANIZ, KATILAMAYACAKLAR İÇİN İSE PROJEYE EN AZ 1 ENGELLİ DOSTUMUZA SPONSOR OLARAK DESTEK SAĞLANMASIDIR.

İlginize şimdiden teşekkür ederiz.

Rotaryen Sevgi ve Saygılarımla

Kerem ORANLI