Dünya Yürüyüş Günü Etkinliği

UR 2430. Bölge Erken Tanı Sağlık Komitesi olarak Dünya Yürüyüş günü haftasında 2 Ekim 2016 tarihinde Hacettepe Beyaz Ev’de Ankara Kulüpleri ortak Brunch’ını , Ankara Emek Rotary Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.
Değerli  Başkanımız,

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından yayımlanan "Fiziksel Aktivite Raporu"nda, yetersiz fiziksel aktivitenin birçok hastalığın gelişmesinde etkili olduğu belirtilerek, her yıl hareketsizlik nedeniyle dünyada ortalama 3,2 milyon kişinin hayatını kaybettiği ve her üç yetişkinden birinin fiziksel olarak aktif yaşam tarzı sürdürmediği ifade edildi.

UR 2430. Bölge  Erken Tanı Sağlık Komitesi olarak Dünya Yürüyüş günü haftasında 2 Ekim 2016  tarihinde  Hacettepe Beyaz Ev’de Ankara Kulüpleri ortak Brunch’ını  , Ankara Emek Rotary Kulübü ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Brunch sonrası Sponsorumuz Acıbadem Hastaneleri tarafından Yoga ve Pilates dersleri yapılacaktır. Amacımız Rotaryenler ve aileleri olarak, toplumun hareketli yaşamın önemini daha iyi anlayabilmesi ve bunu hayatın bir parçası haline getirmesi için ulusal ve yerel yapılanmalara daha fazla yer verilmesi gerektiğinin dikkatini çekmektir.

Bu konuda gerçekleştireceğiniz yardımlarınız ve katılımlarınız için şimdiden teşekkür eder, Rotaryen sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Rtn.Suat Torun                                                          Rtn. Elif Özkaleli Vardar

Ankara Emek Rotary Kulübü                                       UR 2430 Bölge Erken Tanı Sağlık Ana Komitesi
Dönem Başkanı                                                         Dönem Başkanı

Etkinlik:   2 Ekim 2016 Pazar  Saat 09:30 -14:00 arası