DÜZCE ROTARY KULÜBÜ, ENGELLİLER PİKNİĞİNİN BU YIL 6.SINI DÜZENLEDİ

Düzce Rotary Kulübü her yıl geleneksel hale getirdiği Engelliler Pikniği’nin bu yıl 6.sını düzenledi.
29 Eylül Pazar günü neşe içerisinde gerçekleştirilen ENGELLİLER PİKNİĞİ’ne; Akçakoca İlçemizde faaliyet gösteren BEŞYILDIZ REHABİLİTASYON merkezinden 25, Düzce ilimizde faaliyet gösteren YEŞİL DÜZCE ENGELİLER okulundan 23 ve yine Düzce merkez DÜZCE ENGELLİLER derneğinden de 14 kişi olmak üzere toplamda 63 Engelli gencimiz, aileleri ve öğretmenleri katılmıştır.

Beyköy-Kaledibi tesislerinde yapılan Engelliler Pikniğimize Kulübümüzden üyeleri-eşleri ve misafirleri olmak üzere 21 kişi katılım sağlanmıştır. Toplamda 84 Kişi ile Piknik etkinliği gerçekleştirilmiştir. Sabah Saat 10:30 da başlayan ve akşam saat 17:00’a kadar süren etkinliğimize ayrıca Düzce Valimiz,  Sayın Ali İhsan SU telefon ederek kutlamalarını iletmişlerdir.