Defne Rotary Kulübü Atatürk\ü Anma Etkinliği

Defne Rotary Kulübü 10 Kasım Atatürk\ü Anma Etkinliği Düzenledi...

Defne Rotary Kulübü Savon Otel’de Atatürk’ü Anma Programı düzenledi.

Saat 09.05 te Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunmasının ardından Defne Rotary Kulübü Başkanı Perihan Seferoğlu açılış konuşmasını yaptı. Konuşma sonrası Dr. Cem Tosyalı Atatürk’ün hayatıyla ilgili güzel bir sunum gerçekleştirdi.

Anma töreninde Hatay Rotary Kulüpleri, Oda Başkanları, Rotaryenler ve eşleri, İnteractlar ve davetli konuklar yer aldı. Yoğun katılımın olduğu törende Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kezban Kuran konuşmacı olarak yer aldı. Atatürk ilke ve inkilapları, Atatürkçülük konularına yer verdi. Ardından Rotaryen Serkan Solak’ın oğlu Arel Solak Atatürk isimli şiiri okudu. Programın sonunda Türk Sanat Musiki Derneği’nin Atatürk’ün sevdiği parçaları seslendirmesinin ardından Başkan Perihan Seferoğlu’nun katılımcılara takdim ettiği birer teşekkür belgesi ile anma programı sona erdi.

Haber Dosyaları: