Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyetimizin 93. Yılını kutluyoruz. 29 Ekim Cumartesi sabahında misafirlerimizle, kulüp başkanlarımız, kulüp üyelerimiz ve eşlerimizle beraber Samsun Onur anıtına bize cumhuriyeti armağan eden Atamıza karşı saygılarımızı sunarak çiçeklerimizi bıraktık.

Bizlerle beraber, Samsun’daki çeşitli sivil toplum örgütlerinin oluşturduğu çok coşkulu keyifli bir kalabalık daha vardı ve hep beraber istiklal marşımızı okuduk. Bu görevimizi yerine getirirken bizlerle beraber olan tüm dostlarımıza kalpten teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Cumhuriyet bayramında gündüz ve gece programımıza şehir dışından katılarak bizleri onurlandıran, Guvernörümüz Güner İnci ve Nagihan Hanıma, GDG. Ali Gökben ve Füsun Hanıma, GDG. Kemalettin Erbilgin ve Meral Hanıma, Bölge Guvernör Yardımcılarımız Orhan Uludağ ve Zeynep Hanım’a, Abdullah Küreğibüyük ve Birgül Hanıma, Dündar Kıncal ve Suzan Hanıma, Cüneyt Koşu ve Belkıs Hanıma, Teoman Kaynar ve Merve Hanım’a, Umur Sakallıoglu ve Eser Hanıma, Duygu Saraç ve Yakup Bey’e sonsuz teşekkürler.

Ve tabi ki Samsun’daki gecemize konuşmacı konuk olarak katılarak, konuşması ile gecemize renk katan gazeteci yazar İsmail Küçükkaya ve eşleri Eda hanıma gönülden teşekkürler.

Çok güzel keyifli bir gece yaşadık Samsun’da. Samsun Rotary kulüplerimiz, Sinop, Ordu, Ünye ve Çorum Rotary Kulüpleri ile beraber hazırladığımız bu gecemize katılan tüm dostlarımızın da memnun kaldıklarına inanıyorum. Rotaryen sevgi ve saygılarımla...

Mehmet Murat BERK
Samsun Rotary Kulübü