Büyüklere Anlatı/ Bir Macar Masalı

Büyüklere Anlatı/ Bir Macar Masalı "Güzel İbronka"

Samsun Kızılırmak Rotary Kulübü, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Uzman Dr. Canan Demirci'yi davet ederek dinleyenleri masalların şifasıyla buluşturdu.

Uzman Doktor ve Anlatıcı Canan Demirci "Uzun yıllardır bildiğimiz bir gerçek kanser ile baş edilemeyen kaygı, yüzleşilemeyen korkular ve stres arasındaki yakın ilişki. İşte masalların şifalı yanı tam da burada devreye giriyor. Bizi korkularımızla yüzleştiriyor, kaygının kaynağını gösteriyor ve stresten uzak kalmamıza yardımcı oluyor. Masalla sesleniyor atalarımız yüzyıllar öncesinde ve yalnız değilsin diyor bize." diyerek anlatısına başladı. Meme Kanseri Farkındalık Ayı ile bağdaştırdığı geleneksel masal ile dinleyicilerin de beğenisini topladı.

Anlatının ardından Kızılırmak Rotary Kulübü Başkanı Zeliha Namlı Sağlam, Canan Demirci'ye tesekkurlerini sunarak belgesini takdim etti. Haber Dosyaları: