Bahçelievler Rotary Kulübü Şehit Yakınları Yararına Müzayede

Bahçelievler Rotary Kulübü resim müzayedelerine devam ediyor. Yeni Rotary döneminin ilk müzayedesi 25 Eylülde yapıldı. Elde edilen gelir Şehit Çocukları Burs Fonuna aktarıldı.

Ana teması “ Kendinden Önce Hizmet” olan Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü , 2016-2017 dönem teması olan “Rotary İnsanlığa Hizmet Eder” temasına uygun olarak “Şehit Çocuklarına Eğitim Bursu Fonu Yaratmak” için projeler yapmayı planlamıştır.

Bu projelerden ilki olan müzayede için, beş değerli sanatçımızdan Sn.Nuran Erbük, Sn. Nuran Hazan, Sn. Saadet Yüksel, Sn. Hasan Basri İnan ve Sn. Sema Önel’den  bağış eserleri toplanmış, bu eserler, 25 Eylül 2016 tarihinde Bilkent Center Sanat Sokağındaki RC Galeri’de yapılan müzayede ile sanatseverlerin beğenisine sunulmuştur.

Sanatseverlerin doldurduğu müzayede de, Kulübümüz adına bağışlanan tüm eserler, sanatseverler tarafından satın alınmştır.

Şehit çocuklarının yararına sunulacak gelir için bize destek veren sanatçılarımıza ve sanatseverlere Kulübümüz adına teşekkür ederiz.