Aydıncık Kulüp Gezisi Mersin Kızkalesi Rotary Kulübü

Aynalıgöl Mağarası, Aydıncık Amphora Müze
Aynalıgöl Mağarası, Aydıncık Amphora Müzesi, Arslan Eyice, Taşucu Kızkalesi Rotary Kulübü 20. Yıl Anısı Gezisi Değerli Rotary Ailem, 06 Mart Pazar Günübirlik Aydıncık Aynalıgöl Mağarası ve Amphora Müzesi Taşucu na 45 kişi çok keyifli bir gezi gerçekleştirdik. Amphora müzesinin sahibi Sn. Arslan Eyice bize çok önemli ve ilgi çekici bir konuşma yaptı. Aynalıgöl Mağarası karadan 120m aşagıda, deniz seviyesinden 55 m aşagıda iniş 550 basamak ; gerçekten hayal gücümüzü zorlayan eşsiz bir mağara. Tarih gözümüzde canlandı, büyülendik. Pazartesi toplantıda hala etkisi devam ediyordu. Sevgili Ali Merzeci ile gezi bir ayrıcalık. Sevgili Gvr.Yrd. Esra Eraslan a bu geziyi planladığı için ve katılan tüm dostlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.